1. קלפו את תפוחי האדמה וחתכו אותם לקוביות בגודל בינוני. שטפו היטב והניחו בצד.
2. קלפו את הגזר וחתכו אותו לרצועות דקות. חתכו את הפלפלים לרצועות ואת הבצל לחצאי טבעות.
3. חממו את שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית. הוסיפו את הבצל והשום וטגנו עד שהבצל מתחיל להזהיב.
4. הוסיפו את תפוחי האדמה למחבת וטגנו כ-10 דקות, תוך כדי ערבוב מדי פעם, עד שהם מתחילים להתרכך.
5. הוסיפו את הגזר והפלפלים למחבת, תבלו במלח, פלפל, פפריקה ורוזמרין, והמשיכו לטגן עוד כ-10 דקות, עד שהירקות רכים אך עדיין שומרים על פריכות.
6. הגישו חם, ותיהנו מהטעמים המופלאים!