1. מחממים את התנור ל-200 מעלות צלזיוס.
2. קולפים את תפוחי האדמה וחותכים אותם לקוביות בגודל אחיד כדי להבטיח בישול שווה.
3. מניחים את תפוחי האדמה בקערה גדולה ומוסיפים את שמן הזית, הפפריקה המעושנת, השום הגבישי, המלח והפלפל. מערבבים היטב עד שכל הקוביות מצופות בתערובת התבלינים.
4. מסדרים את תפוחי האדמה על תבנית אפייה בשכבה אחת כדי להבטיח שהם ייאפו בצורה אחידה.
5. מכניסים לתנור ואופים במשך 45 דקות, או עד שתפוחי האדמה רכים וזהובים.
6. מוציאים מהתנור ומפזרים מעל את הפטרוזיליה הקצוצה לפני ההגשה.