1. חממו את שמן הזית בסיר גדול על אש בינונית. הוסיפו את הבצל והשום וטגנו עד שהבצל שקוף.
2. הוסיפו את הפטריות והמשיכו לטגן עד שהן מתרככות.
3. הוסיפו את האורז וערבבו היטב כך שכל גרגר יצופה בשמן.
4. הוסיפו את היין הלבן ובשלו עד שהוא מתאדה.
5. התחילו להוסיף את ציר הירקות, כוס אחת בכל פעם, תוך ערבוב מתמיד, עד שהאורז סופג את הנוזלים והופך לקרמי.
6. תבלו במלח ופלפל לפי הטעם והוסיפו את שמרי הבירה אם משתמשים.
7. הסירו מהאש והוסיפו את השקדים הקלויים והפטרוזיליה הקצוצה. ערבבו היטב והגישו חם.