1. תחילה, נתחיל בהכנת תה הצ'אי. הכניסו את שקיות התה לכוס מים רותחים ותנו להן להשרות למשך 5 דקות. לאחר מכן, הוציאו את השקיות ותנו לתה להתקרר מעט.
2. בזמן שהתא מתקרר, הכינו את הכוסות לקוקטייל. מלאו כל כוס בקרח עד חצי הגובה.
3. בקערה נפרדת, ערבבו את הרום, סירופ הוניל והדבש עד לקבלת תערובת אחידה.
4. הוסיפו את תערובת הרום לתה הצ'אי שהתקרר וערבבו היטב.
5. מזגו את התערובת לכוסות המוכנות עם הקרח.
6. הוסיפו לכל כוס מעט חלב קוקוס וערבבו בעדינות.
7. לקישוט, הוסיפו מקל קינמון לכל כוס והגישו מיד.