1. תחילה, יש לוודא שהסלמון טרי ואיכותי. מומלץ לקנות אותו ביום ההכנה כדי להבטיח את הטעם הטוב ביותר.
2. חותכים את הסלמון לפרוסות דקות מאוד. ניתן להשתמש בסכין חדה במיוחד או במכונת חיתוך אם יש לכם.
3. מסדרים את פרוסות הסלמון על צלחת הגשה בצורה אסתטית, כך שכל פרוסה תכסה את השנייה מעט.
4. מזלפים מעל את שמן הזית בצורה אחידה, כך שכל פרוסה תקבל את הטעם המיוחד של השמן.
5. סוחטים את מיץ הלימון מעל הסלמון, ומפזרים את המלח הגס והפלפל השחור לפי הטעם.
6. מפזרים מעל את הכוסברה הקצוצה והבצל הירוק, ומוסיפים את הצנוברים הקלויים להשלמת המנה.
7. מומלץ להגיש את הקרפצ'יו מיד לאחר ההכנה כדי לשמור על הטריות והטעמים העדינים של המנה.