1. בקערה גדולה, מערבבים את הגזרים, הקישוא והבצל הקצוץ.
2. מוסיפים את הביצים ומערבבים היטב עד שהכל מתאחד.
3. מוסיפים את הקמח, פירורי הלחם, הפטרוזיליה, הכוסברה, המלח, הפלפל והכמון. מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
4. מחממים שמן במחבת גדולה על חום בינוני.
5. יוצרים קציצות קטנות מהתערובת ומטגנים אותן במחבת עד שהן מזהיבות משני הצדדים, כ-3-4 דקות לכל צד.
6. מוציאים את הקציצות ומניחים על נייר סופג לספיגת עודפי השמן.
7. מגישים חם עם טחינה או יוגורט בצד.