1. מחממים תנור ל-180 מעלות צלזיוס ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
2. בקערה גדולה מערבבים את פילה הדג הטחון עם הבצל, השום, הג'ינג'ר, הכוסברה, הפטרוזיליה והביצה. מוסיפים את פירורי הלחם ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
3. מוסיפים את קרם הקוקוס, רוטב הסויה, שמן הזית, מלח, פלפל, כמון, כורכום וצ'ילי (אם משתמשים). מערבבים שוב עד שהתערובת אחידה.
4. יוצרים מהתערובת קציצות בגודל הרצוי ומניחים על התבנית המוכנה.
5. אופים בתנור שחומם מראש כ-25-30 דקות, או עד שהקציצות מזהיבות ומבושלות היטב.
6. מגישים חם, ניתן להוסיף לצד הקציצות רוטב יוגורט עם נענע או סלט ירקות טרי.