1. תחילה, יש לטחון את פילה הדג במעבד מזון עד לקבלת תערובת חלקה.
2. להעביר את תערובת הדג לקערה גדולה ולהוסיף את הבצל הקצוץ, השום הכתוש, הג'ינג'ר המגורד, רוטב הסויה, שמן השומשום ורוטב הצ'ילי המתוק. לערבב היטב.
3. להוסיף את הביצה ולערבב שוב עד שהתערובת אחידה.
4. להוסיף את פירורי הלחם והכוסברה הקצוצה ולתבל במלח ופלפל לפי הטעם. לערבב עד שהתערובת מתגבשת.
5. ליצור קציצות בגודל הרצוי ולהניח על מגש.
6. לחמם שמן במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה ולטגן את הקציצות עד שהן מזהיבות משני הצדדים, כ-4-5 דקות לכל צד.
7. להוציא את הקציצות מהמחבת ולהניח על נייר סופג כדי להיפטר מעודפי השמן.
8. להגיש חם עם רוטב צ'ילי מתוק או רוטב סויה בצד.