1. תחילה, נתחיל בהכנת תערובת הקציצות. בקערה גדולה, נערבב את פילה הדג הטחון עם הבצל הקצוץ, השום הכתוש, הביצה, פירורי הלחם, הפטרוזיליה, הכוסברה ומיץ הלימון. נוסיף מלח ופלפל לפי הטעם ונערבב היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
2. ניצור מהתערובת כדורים קטנים ונשטח אותם לצורת קציצות.
3. בקערה נפרדת, נערבב את הקמח, פירורי הלחם, הפפריקה והשומשום. נטבול כל קציצה בתערובת הציפוי עד שהיא מכוסה מכל הצדדים.
4. נחמם שמן במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה. נטגן את הקציצות עד שהן מזהיבות ופריכות מכל הצדדים, כ-3-4 דקות לכל צד.
5. נוציא את הקציצות מהשמן ונניח על נייר סופג כדי להיפטר מעודפי השמן.
6. נפזר מעל הקציצות עשבי תיבול טריים נוספים לפי הטעם ונגיש חם.