1. התחילו בהכנת סירופ הסוכר: חממו 1/4 כוס מים עם 1/4 כוס סוכר בסיר קטן על אש בינונית עד שהסוכר נמס לחלוטין. הניחו להתקרר.
2. בקערה גדולה, ערבבו את הרום, מיץ התפוז האדום, גרגרי הרימון, סירופ הסוכר שהתקרר ומיץ הליים. ערבבו היטב עד שהכל מתמזג.
3. מלאו כוסות קוקטייל בקרח כתוש עד חצי הגובה.
4. מזגו את תערובת הקוקטייל לכוסות מעל הקרח.
5. קשטו כל כוס בפרוסת תפוז אדום ועלי נענע.
6. הגישו מיד ותיהנו מהטעמים המרעננים!