1. קלפו את המנגו וחתכו אותו לקוביות קטנות. הכניסו את הקוביות לבלנדר והוסיפו את מיץ הליים הטרי. טחנו עד לקבלת מחית חלקה.
2. חתכו את הפלפל החריף לחצי והסירו את הגרעינים. אם אתם אוהבים חריפות חזקה, השאירו חלק מהגרעינים. הוסיפו את הפלפל למחית המנגו וטחנו שוב עד שהפלפל מתערבב היטב.
3. הכניסו את מחית המנגו והפלפל לשייקר והוסיפו את הרום וסירופ הסוכר. מלאו את השייקר בקרח כתוש ונערו היטב עד שהשייקר קר למגע.
4. סננו את הקוקטייל לכוסות קוקטייל מקוררות. קשטו בפרוסות ליים ועלי נענע והגישו מיד.