1. התחילו בשריפת פרוסות האננס: חממו מחבת על חום גבוה והניחו את פרוסות האננס. פזרו מעליהן את הסוכר החום וצלו אותן עד שהן מקבלות צבע זהוב וקרמלי, כ-2-3 דקות מכל צד. הוציאו מהמחבת והניחו להתקרר מעט.
2. בזמן שהאננס מתקרר, הכינו את הקוקטייל: במערבל קוקטייל, שלבו את הרום, סירופ הדבש ומיץ הליים. נערו היטב עד שהתערובת מתקררת.
3. מלאו כוסות קוקטייל בקרח כתוש. חיתכו את פרוסות האננס השרוף לקוביות והוסיפו לכוסות.
4. מזגו את תערובת הרום מעל הקרח והאננס בכוסות. ערבבו בעדינות כדי לשלב את הטעמים.
5. קשטו בעלי נענע והגישו מיד.