1. התחילו בהכנת סירופ סוכר: ערבבו כמות שווה של סוכר ומים בסיר קטן, חממו על אש נמוכה עד שהסוכר נמס לחלוטין. הניחו להתקרר.
2. במיקסר קוקטייל, ערבבו את הוויסקי, מיץ הרימונים וסירופ הסוכר. נערו היטב כדי שהטעמים יתמזגו.
3. הוסיפו את עלי הנענע למיקסר ונערו בעדינות כדי לשחרר את הארומה של הנענע.
4. מלאו כוסות קוקטייל בקרח כתוש ושפכו את התערובת מעל הקרח.
5. קשטו כל כוס בפרוסת לימון ועלי נענע טריים.
6. הגישו מיד ותיהנו מהטעמים המרעננים והחגיגיים.