1. התחילו בהכנת הכוסות: קחו ארבע כוסות קוקטייל והניחו בהן מעט קרח כתוש כדי לקרר אותן.
2. בקערה גדולה, ערבבו את הוויסקי, מיץ האננס, מיץ המנגו ומיץ הליים. ערבבו היטב עד שהטעמים מתמזגים.
3. הוסיפו את סירופ הסוכר וערבבו שוב. אם אתם אוהבים את הקוקטייל שלכם מתוק יותר, תוכלו להוסיף עוד סירופ לפי הטעם.
4. קחו את עלי הנענע וקרעו אותם מעט בידיים כדי לשחרר את הארומה. הוסיפו אותם לתערובת וערבבו בעדינות.
5. מלאו כל כוס בקרח כתוש עד חצי הגובה, ושפכו את תערובת הקוקטייל מעל הקרח.
6. ערבבו בעדינות עם כף ארוכה כדי שהטעמים יתפזרו באופן שווה.
7. קשטו כל כוס בפרוסת אננס או מנגו על שפת הכוס, והוסיפו עלה נענע טרי לקישוט נוסף.
8. הגישו מיד ותיהנו מהטעמים הטרופיים המרעננים!