1. התחילו בהכנת סירופ הצ'אי: חממו 60 מ"ל מים בסיר קטן והוסיפו 1 כפית סוכר חום, 1/4 כפית קינמון טחון ו-1/4 כפית ג'ינג'ר טחון. ערבבו היטב עד שהסוכר נמס והתבלינים מתמזגים במים. הניחו להתקרר.
2. במיקסר קוקטייל, מלאו חצי מהכוס בקרח כתוש.
3. הוסיפו למיקסר את הוויסקי, חלב השקדים וסירופ הצ'אי שהכנתם. נערו היטב עד שהמשקה מתקרר ומקבל מרקם אחיד.
4. מזגו את הקוקטייל לכוסות הגשה, והוסיפו מקל קינמון לקישוט.
5. הגישו מיד ותיהנו מהטעמים המיוחדים!