1. התחילו בהכנת הסירופ סוכר: חממו בסיר קטן 50 מ"ל מים עם 50 גרם סוכר עד שהסוכר נמס לחלוטין. הניחו להתקרר.
2. בקערה גדולה, ערבבו את הוודקה, מיץ התפוזים, מיץ הלימון והסירופ סוכר שהכנתם.
3. הוסיפו את הג'ינג'ר המגורד ועלי הנענע לתערובת וערבבו היטב.
4. הניחו את מקל הקינמון בתערובת והניחו לו להשרות למשך 10 דקות כדי להעשיר את הטעמים.
5. מלאו כוסות קוקטייל בקרח כתוש עד חצי הגובה.
6. סננו את התערובת לתוך הכוסות בעזרת מסננת כדי להיפטר מהג'ינג'ר והנענע.
7. קשטו כל כוס בפרוסות תפוז ולימון והגישו מיד.