1. התחילו בהכנת הקוקוס הקלוי: חממו מחבת קטנה על אש בינונית והוסיפו את הקוקוס. קלוי את הקוקוס תוך כדי ערבוב מתמיד עד שהוא מקבל צבע זהוב וריח משגע. זה לוקח בערך 3-4 דקות. העבירו את הקוקוס הקלוי לצלחת לצינון.
2. במיקסר קוקטייל, שלבו את הוודקה, מיץ הפסיפלורה, קרם הקוקוס וסירופ הסוכר. הוסיפו קרח כתוש וסגרו את המיקסר היטב.
3. נערו את המיקסר בעוצמה למשך כ-15 שניות עד שהמשקה קר ומעורבב היטב.
4. סננו את הקוקטייל לכוסות קוקטייל קרות.
5. פזרו מעל כל כוס מעט קוקוס קלוי לקישוט.
6. קשטו בפרוסות ליים ועלי נענע והגישו מיד.