1. התחילו בהכנת הכוסות: מלאו אותן בקרח כתוש כדי לקרר אותן היטב.
2. בקערת ערבוב גדולה, ערבבו את הוודקה, מיץ האננס וקרם הקוקוס. השתמשו בכף עץ או במקל ערבוב כדי לערבב היטב את הנוזלים עד לקבלת תערובת אחידה.
3. הוסיפו את סירופ הסוכר וערבבו שוב. אם אתם אוהבים את הקוקטייל שלכם מתוק יותר, תוכלו להוסיף עוד קצת סירופ לפי הטעם.
4. רוקנו את הקרח מהכוסות ומזגו את התערובת לתוכן.
5. קשטו כל כוס בפרוסת אננס טרי ועלי נענע. זה לא רק יוסיף יופי לקוקטייל, אלא גם יעניק ניחוח טרי ומרענן.
6. הגישו מיד ותיהנו מהטעמים האקזוטיים!