
1. מתחילים בהכנת הקוסקוס: מחממים 2 כוסות מים עם כף שמן זית וכפית מלח עד לרתיחה. מוסיפים את הקוסקוס המלא, מערבבים ומכסים. מכבים את האש ומשאירים את הקוסקוס לספוג את המים למשך 10 דקות. לאחר מכן, מערבבים בעדינות עם מזלג כדי להפריד את הגרגרים.
2. מחממים תנור ל-200 מעלות צלזיוס. מניחים את הירקות החתוכים בתבנית אפייה, מזלפים מעל 2 כפות שמן זית, מתבלים בזעתר, מלח ופלפל. מערבבים היטב כדי שכל הירקות יהיו מצופים בתבלינים. קולים בתנור למשך 25-30 דקות, עד שהירקות רכים ומשחימים.
3. מערבבים את הקוסקוס המוכן עם הירקות הקלויים ומוסיפים חופן פטרוזיליה קצוצה. מערבבים בעדינות כדי לשלב את כל המרכיבים. מגישים חם ונהנים!