1. מתחילים בהכנת הסלמון: חותכים את פילה הסלמון לקוביות בגודל 2 ס"מ ומניחים בקערה. מוסיפים את רוטב הסויה, הדבש, הג'ינג'ר והשום. מערבבים היטב ומניחים בצד להשריה של כ-15 דקות.
2. בזמן שהסלמון מושרה, מכינים את האטריות לפי הוראות היצרן. מסננים ושוטפים במים קרים כדי לעצור את הבישול.
3. חותכים את הגזר, הפלפל והקישוא לרצועות דקות.
4. מחממים מחבת גדולה עם שמן סויה על חום בינוני-גבוה. מוסיפים את קוביות הסלמון ומטגנים מכל הצדדים עד שהן מזהיבות ומבושלות, כ-5 דקות. מוציאים את הסלמון מהמחבת ומניחים בצד.
5. באותה מחבת, מוסיפים את רצועות הירקות ומטגנים כ-3 דקות עד שהן מתרככות מעט אך עדיין שומרות על פריכות.
6. מוסיפים את האטריות למחבת עם הירקות, מוסיפים את שמן השומשום ומערבבים היטב.
7. מחזירים את קוביות הסלמון למחבת, מערבבים בעדינות כדי לא לפגוע בצורת הקוביות.
8. מפזרים מעל את השומשום הקלוי והבצל הירוק הקצוץ. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומגישים חם.