1. מתחילים בהשריית הבורגול: מניחים את הבורגול בקערה גדולה ומכסים במים חמים. נותנים לו להשרות כ-20 דקות עד שהוא מתרכך. מסננים את הבורגול וסוחטים היטב את המים המיותרים.
2. בקערה גדולה מערבבים את הבשר הטחון עם הבורגול המסונן, הבצל הקצוץ, השום הכתוש, הפפריקה, הכמון, המלח והפלפל השחור. לשים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
3. מוסיפים לתערובת את מיץ הליים, שמן הזית, הפטרוזיליה והנענע הקצוצה. מערבבים היטב עד שכל המרכיבים מתאחדים.
4. יוצרים מהתערובת כדורים קטנים בגודל של כדור פינג פונג ומניחים על מגש.
5. מחממים שמן במחבת גדולה על חום בינוני. מטגנים את כדורי הקובה עד שהם מזהיבים מכל הצדדים, כ-10 דקות. מוציאים ומניחים על נייר סופג.
6. מכינים רוטב: מערבבים את הקמח עם המים עד לקבלת תערובת חלקה. מוסיפים למחבת שבה טוגנו הקובה ומבשלים על חום נמוך עד שהרוטב מסמיך, כ-5 דקות.
7. מחזירים את כדורי הקובה למחבת עם הרוטב ומבשלים יחד עוד כ-10 דקות, עד שהקובה סופג את הטעמים של הרוטב.
8. מגישים חם עם תוספת של פרוסות ליים טריות לקישוט.