1. תחילה, נחתוך את הדג לקוביות קטנות ונשים בצד. נחתוך את הגזרים, הבצל, הפלפל והקישוא לקוביות קטנות גם כן.
2. במחבת גדולה, נחמם את שמן הזית ונוסיף את הבצל והשום. נטגן עד שהבצל נהיה שקוף.
3. נוסיף את הגזרים, הפלפל והקישוא למחבת ונמשיך לטגן כ-5 דקות נוספות.
4. נוסיף את קוביות הדג למחבת, נמליח ונפלפל לפי הטעם, ונבשל כ-5 דקות נוספות עד שהדג מתבשל.
5. נכבה את האש ונוסיף את מיץ הלימון, הפטרוזיליה והשמיר. נערבב היטב ונניח להתקרר מעט.
6. בקערה גדולה, נערבב את הביצים, הקמח והחלב עד לקבלת תערובת חלקה.
7. נוסיף את תערובת הדג והירקות לתערובת הביצים ונערבב בעדינות עד שהכל מתאחד.
8. נשמן תבנית אפייה ונשפוך לתוכה את התערובת. נאפה בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-45 דקות, או עד שהפשטידה מזהיבה ומתקשה.
9. נוציא מהתנור, נניח להתקרר מעט ונגיש חם או בטמפרטורת החדר.