1. התחילו בחיתוך תפוחי העץ לפרוסות דקות, בעובי של כ-1 ס"מ. אם יש לכם חותכן תפוחים, זה יכול להקל על התהליך.
2. הניחו את פרוסות התפוח על מגש או צלחת שטוחה.
3. בעזרת כף, מרחו שכבה נדיבה של חמאת בוטנים על כל פרוסת תפוח. השתדלו לכסות את כל השטח העליון של הפרוסה.
4. פזרו מעל חמאת הבוטנים את השוקולד המריר המגורר. השתדלו לפזר באופן שווה כדי שכל ביס יהיה מלא בטעם.
5. טפטפו מעט דבש מעל כל פרוסה להוספת מתיקות טבעית.
6. פזרו את אגוזי המלך הקצוצים מעל כל פרוסה להוספת קראנץ' וטעם אגוזי.
7. לסיום, הוסיפו קורט מלח ים מעל כל פרוסה להדגשת הטעמים.
8. הגישו מיד ותיהנו מקינוח מהיר, טעים ובריא!