1. התחילו בחיתוך תפוחי העץ לפרוסות דקות. אין צורך לקלף את התפוחים, אלא אם כן אתם מעדיפים אותם ללא קליפה.
2. סדרו את פרוסות התפוח על צלחת הגשה בצורה יפה ומסודרת.
3. בעזרת כף, טפטפו את הדבש מעל פרוסות התפוח. השתדלו לפזר את הדבש בצורה אחידה כדי שכל פרוסה תקבל את המתיקות שלה.
4. פזרו את הקינמון הטחון מעל הדבש. אפשר להשתמש במסננת קטנה כדי לפזר את הקינמון בצורה אחידה.
5. הגישו מיד ותיהנו מהטעם המופלא של תפוחי עץ עם דבש וקינמון.