1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן עד שהיא אל דנטה. מסננים ושומרים כוס ממי הבישול.
2. במחבת גדולה מחממים את שמן הזית על חום בינוני ומוסיפים את השום. מטגנים קלות עד שהשום מתחיל להזהיב.
3. מוסיפים את מיץ הלימון וגרידת הלימון למחבת ומערבבים.
4. מוסיפים את הפסטה המבושלת למחבת ומערבבים היטב כך שהרוטב יכסה את כל הפסטה. אם הרוטב סמיך מדי, מוסיפים מעט ממי הבישול ששמרנו.
5. מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה, מלח ופלפל לפי הטעם ומערבבים.
6. מגישים חם עם פרמזן מגורד מעל.