1. מחממים את שמן הזית בסיר גדול על אש בינונית.
2. מוסיפים את השום הכתוש ומטגנים קלות עד שמתחיל להעלות ריח.
3. מוסיפים את הקישואים ומבשלים כ-5 דקות עד שהם מתרככים.
4. מוסיפים את הפסטה, המים, מלח ופלפל, ומביאים לרתיחה.
5. מנמיכים את האש ומבשלים כ-10 דקות, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהפסטה מתבשלת והמים נספגים.
6. מוסיפים את הבזיליקום והפטרוזיליה, מערבבים היטב ומבשלים עוד 2 דקות.
7. מסירים מהאש, מוסיפים את גבינת הפרמזן ומערבבים עד שהיא נמסה לתוך הרוטב.
8. מגישים חם ומקשטים בעוד עלי בזיליקום אם רוצים.