1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן עד שהיא אל דנטה.
2. בזמן שהפסטה מתבשלת, חותכים את האבוקדו לקוביות קטנות.
3. במחבת קטנה, קולים את הצנוברים על אש בינונית עד שהם מזהיבים.
4. בקערה גדולה, מערבבים את קוביות האבוקדו עם שמן זית, מיץ לימון, שום כתוש, מלח ופלפל.
5. מסננים את הפסטה המבושלת ומוסיפים אותה לקערה עם תערובת האבוקדו.
6. מערבבים בעדינות עד שהפסטה מצופה היטב בתערובת.
7. מוסיפים את הצנוברים הקלויים ומערבבים שוב.
8. מקשטים בעלי בזיליקום טריים ומגישים מיד.