1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן ומסננים.
2. מחממים שמן זית במחבת גדולה ומטגנים את קוביות הטופו עד שהן זהובות ופריכות. מוציאים מהמחבת ומניחים בצד.
3. באותה מחבת, מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שהוא שקוף. מוסיפים את השום והג'ינג'ר ומטגנים עוד דקה.
4. מוסיפים את משחת הקארי ומערבבים היטב. מוסיפים את חלב הקוקוס, רוטב הסויה והסוכר ומביאים לרתיחה.
5. מוסיפים את האפונה ומבשלים עוד 5 דקות. מחזירים את הטופו למחבת ומערבבים.
6. מוסיפים את הפסטה המבושלת למחבת ומערבבים עד שהפסטה מכוסה ברוטב.
7. מגישים חם עם כוסברה קצוצה מעל.