1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן ומסננים.
2. מחממים שמן זית במחבת גדולה ומטגנים את הבצל עד שהוא שקוף.
3. מוסיפים את השום ומטגנים עוד דקה.
4. מוסיפים את הפטריות ומבשלים עד שהן מתרככות.
5. מוסיפים את התרד ומבשלים עד שהוא נובל.
6. מוסיפים את השמנת המתוקה ומביאים לרתיחה קלה.
7. מוסיפים את הפרמזן, מלח, פלפל ואגוז מוסקט ומערבבים היטב.
8. מוסיפים את הפסטה המבושלת לרוטב ומערבבים עד שהפסטה מכוסה היטב ברוטב.
9. מגישים חם עם עוד קצת פרמזן מעל, אם רוצים.