1. הביאו סיר גדול עם מים לרתיחה והוסיפו מלח.
2. הוסיפו את הפסטה ובשלו לפי הוראות היצרן עד שהיא אל דנטה.
3. בזמן שהפסטה מתבשלת, חממו שמן זית במחבת גדולה על אש בינונית.
4. הוסיפו את השום ופתיתי הצ'ילי וטגנו כ-2 דקות עד שהשום מזהיב.
5. סננו את הפסטה ושמרו כוס ממי הבישול.
6. הוסיפו את הפסטה למחבת עם השום והשמן וערבבו היטב.
7. הוסיפו מעט ממי הבישול אם הפסטה נראית יבשה.
8. תבלו במלח ופלפל לפי הטעם והוסיפו את הפטרוזיליה והפרמזן.
9. ערבבו שוב והגישו חם.