1. חממו את שמן הזית בסיר גדול על אש בינונית.
2. הוסיפו את הבצל והשום וטגנו עד שהבצל שקוף.
3. הוסיפו את הטופו וטגנו עד שהוא מזהיב מכל הצדדים.
4. הוסיפו את הפלפלים, הברוקולי ועגבניות השרי וערבבו היטב.
5. הוסיפו את הפסטה, המים, מלח ופלפל. הביאו לרתיחה, ולאחר מכן הנמיכו את האש ובשלו עד שהפסטה רכה.
6. ערבבו את הטחינה עם מיץ הלימון והוסיפו לסיר. ערבבו היטב עד שהכל מכוסה ברוטב.
7. הגישו חם עם פטרוזיליה קצוצה מעל.