1. בקערה גדולה, מערבבים את קמח השקדים, אבקת האפייה וסוכר הקוקוס.
2. בקערה נפרדת, טורפים את הביצים ומוסיפים את חלב השקדים ותמצית הווניל. מערבבים היטב.
3. מאחדים את התערובות ומערבבים עד לקבלת בלילה חלקה.
4. מחממים מחבת עם מעט שמן קוקוס על אש בינונית.
5. יוצקים כף מהבלילה למחבת ומפזרים מעל כמה פירות יער.
6. מטגנים עד שהפנקייק מתחיל לבעבע והקצוות מתייצבים, ואז הופכים ומטגנים עוד כדקה נוספת.
7. ממשיכים כך עם שאר הבלילה.
8. מגישים חם עם עוד פירות יער מעל וסירופ מייפל אם רוצים.