1. בקערה גדולה, מערבבים את הקמח, השמרים והסוכר.
2. מוסיפים את המים הפושרים בהדרגה תוך כדי ערבוב עד לקבלת בצק רך.
3. מוסיפים את המלח ושמן הזית ולשים את הבצק עד שהוא חלק וגמיש.
4. מכסים את הקערה במגבת לחה ומניחים לתפוח כ-20 דקות.
5. מחממים מחבת כבדה על אש בינונית.
6. מחלקים את הבצק ל-4 חלקים ומרדדים כל חלק לעיגול דק.
7. מניחים את הבצק על המחבת החמה ומבשלים כ-2 דקות מכל צד עד שהפיתה מזהיבה ומתנפחת.
8. מוציאים ומניחים על מגבת נקייה.
9. מגישים חם עם מטבלים או ממרחים אהובים.