1. בקערה גדולה מערבבים את הקמח, השמרים והסוכר. מוסיפים את המים הפושרים והשמן ולשים עד לקבלת בצק אחיד ורך.
2. מוסיפים את המלח ולשים עוד כ-5 דקות עד שהבצק גמיש ונעים למגע. מכסים את הקערה במגבת לחה ומניחים לתפיחה כ-30 דקות.
3. מחממים תנור ל-220 מעלות צלזיוס.
4. מחלקים את הבצק ל-6 כדורים שווים ומרדדים כל כדור לעיגול בעובי של כ-1 ס"מ.
5. מערבבים את הגבינות עם הפטרוזיליה והבזיליקום. מניחים כף מהתערובת במרכז כל עיגול בצק ומקפלים את הקצוות כלפי המרכז, לוחצים קלות כדי לסגור.
6. מניחים את הפיתות על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומברישים בביצה טרופה.
7. אופים בתנור שחומם מראש כ-15 דקות, עד שהפיתות זהובות ותפוחות.
8. מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר מעט לפני ההגשה.