1. מחממים תנור ל-220 מעלות צלזיוס.
2. מערבבים את קמח העדשים עם המים, שמן הזית והמלח עד לקבלת בצק אחיד.
3. מרדדים את הבצק על נייר אפייה ליצירת בסיס הפיצה.
4. מכניסים לתנור ואופים כ-10 דקות עד שהבצק מתחיל להזהיב.
5. בינתיים, מכינים את גבינת הקשיו: טוחנים את הקשיו המושרה עם המים, שמרי הבירה, מיץ הלימון, השום והמלח עד לקבלת מרקם קרמי.
6. מוציאים את הבצק מהתנור, מורחים עליו רוטב עגבניות וגבינת קשיו.
7. מוסיפים תוספות לפי הטעם ומחזירים לתנור לאפייה נוספת של 5 דקות.
8. מוציאים מהתנור, חותכים ומגישים חם.