1. מתחילים בחימום שמן הזית במחבת גדולה על חום בינוני. מוסיפים את שיני השום הפרוסות ומטגנים עד שהן מזהיבות ופריכות. מוציאים את השום מהמחבת ושומרים בצד.
2. באותה מחבת, מוסיפים את פילה המוסר ים עם הצד של העור כלפי מטה. מטגנים כ-4-5 דקות עד שהעור הופך לפריך וזהוב.
3. הופכים את הפילה וממשיכים לטגן עוד 3-4 דקות עד שהדג מבושל היטב.
4. מוסיפים למחבת את עשבי התיבול הקצוצים, מיץ הלימון, מלח ופלפל. מערבבים בעדינות כדי שהטעמים יתמזגו.
5. מוסיפים את החמאה למחבת ומערבבים עד שהיא נמסה ומצפה את הדג בעדינות.
6. מסדרים את הפילה על צלחת הגשה ומפזרים מעל את השום הפריך ששמרנו בצד. מגישים מיד ונהנים מהטעמים המופלאים.