1. תחילה, מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה. מוסיפים את פילה המוסר ומטגנים כ-3 דקות מכל צד עד שהדג מקבל צבע זהוב יפה.
2. מוציאים את הדגים מהמחבת ומניחים בצד. באותה מחבת, מוסיפים את השום הכתוש ומטגנים קלות עד שהוא מתחיל להזהיב.
3. מוסיפים את היין הלבן למחבת ומביאים לרתיחה. מבשלים כ-5 דקות עד שהיין מצטמצם בחצי.
4. מוסיפים את מיץ הלימון, עלי התימין, מלח ופלפל ומערבבים היטב.
5. מחזירים את פילה המוסר למחבת ומבשלים עוד כ-5 דקות, תוך כדי שהופכים את הדגים בעדינות כדי שיספגו את הרוטב.
6. מוסיפים את החמאה למחבת ומערבבים עד שהיא נמסה ומעשירה את הרוטב.
7. מסירים מהאש ומפזרים פטרוזיליה קצוצה מעל לפני ההגשה.