1. מתחילים בקילוף הבטטות והדלעת וחותכים לקוביות בגודל אחיד. מחממים מחבת גדולה עם כף שמן זית ומוסיפים את קוביות הבטטה והדלעת. מטגנים על אש בינונית עד שהן מתרככות ומקבלות צבע זהוב יפה. מוסיפים את הדבש והרוזמרין, מערבבים היטב וממשיכים לטגן עוד כ-5 דקות. מוציאים מהמחבת ושומרים בצד.
2. באותה מחבת, מוסיפים כף שמן זית נוספת ומטגנים את הבצל הסגול עד שהוא מתרכך. מוסיפים את השום ומטגנים עוד דקה.
3. מוסיפים את פילה המוסר למחבת, מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם, ומטגנים כ-3 דקות מכל צד עד שהדג מתבשל ומקבל צבע זהוב.
4. מוסיפים את היין הלבן למחבת ומבשלים עד שהיין מצטמצם בחצי. מוסיפים את מיץ הלימון והחמאה, מערבבים עד שהחמאה נמסה והרוטב מתעבה.
5. מחזירים את קוביות הבטטה והדלעת למחבת, מערבבים בעדינות כדי שהרוטב יכסה את כל המרכיבים. מבשלים עוד כ-2 דקות.
6. מעבירים לצלחות הגשה ומקשטים בפטרוזיליה קצוצה. מגישים חם ונהנים!