1. התחילו בהכנת המרינדה: בקערה קטנה, ערבבו את מיץ הלימון, גרידת הלימון, השום הכתוש, הפטרוזיליה, הבזיליקום והטימין. הוסיפו מלח ופלפל לפי הטעם וערבבו היטב.
2. הניחו את פילה המוסר על צלחת שטוחה ושפכו מעליהם את המרינדה. ודאו שכל הפילה מכוסה היטב במרינדה. הניחו בצד למשך 10 דקות לספיגת הטעמים.
3. חממו מחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה. אין צורך להוסיף שמן, המחבת צריכה להיות חמה מספיק כדי לצרוב את הדג.
4. הניחו את פילה המוסר במחבת החמה וצלו כל צד כ-3-4 דקות, עד שהדג מתבשל והופך לצבע לבן אטום.
5. הסירו את הדג מהמחבת והניחו על צלחת הגשה. פזרו מעל מעט פטרוזיליה טרייה לקישוט והגישו מיד.