1. תחילה, חממו את שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית.
2. הוסיפו את השקדים והצנוברים למחבת וטגנו אותם עד שהם מזהיבים וקלויים. זה לוקח בערך 3-4 דקות. הוציאו אותם מהמחבת ושמרו בצד.
3. באותה מחבת, הוסיפו את שיני השום הכתושות וטגנו למשך דקה נוספת עד שהשום מפיץ ריח נפלא.
4. הניחו את פילה הלוקוס במחבת, ותבלו במלח ופלפל לפי הטעם. טגנו כל צד של הפילה למשך 3-4 דקות עד שהדג מבושל היטב.
5. הוסיפו את מיץ הלימון למחבת וערבבו בעדינות כדי שהטעמים יתמזגו.
6. החזירו את השקדים והצנוברים למחבת, ופזרו מעל את הפטרוזיליה הקצוצה.
7. הגישו חם ותיהנו מהטעמים המופלאים!