1. תחילה, נתחיל בהכנת הדג. חממו מחבת גדולה על אש בינונית והוסיפו כף שמן זית. הניחו את פילה הלוקוס במחבת, ותבלו במלח ופלפל שחור גרוס. טגנו את הדג כ-4 דקות מכל צד עד שהוא מקבל צבע זהוב ויפה.
2. בזמן שהדג מתבשל, נכין את הסלט. קלפו את האבוקדו וחתכו אותו לקוביות קטנות. עשו את אותו הדבר עם המלפפונים. הניחו את הקוביות בקערה גדולה.
3. הוסיפו לקערה את מיץ הלימון, כף שמן זית, השום הכתוש והכוסברה הקצוצה. תבלו במלח ופלפל לפי הטעם וערבבו בעדינות כדי לא לפגוע במרקם האבוקדו.
4. כשהדג מוכן, הניחו אותו על צלחת הגשה והוסיפו מעליו את הסלט הטרי שהכנתם. הגישו מיד ותיהנו מהטעמים המדהימים!