1. תחילה, נשטוף את פילה הלוקוס היטב תחת מים זורמים ונייבש אותם בעדינות עם נייר סופג.
2. נניח את הפילה בקערה ונוסיף את מיץ הלימון, השום הכתוש, הפטרוזיליה, הכוסברה והבזיליקום. נערבב היטב כדי שהטעמים ייספגו בדג.
3. נחמם מחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה. אם רוצים, ניתן להוסיף מעט שמן זית למחבת, אך זה לא חובה.
4. נניח את פילה הלוקוס במחבת החמה ונבשל כל צד כ-5-7 דקות, עד שהדג מתבשל היטב ומקבל צבע זהוב.
5. נמליח ונפלפל לפי הטעם ונגיש מיד עם תוספת של עשבי תיבול טריים מעל.