1. תחילה, מחממים את השמן זית במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה.
2. מתבלים את פילה הלברק במלח ופלפל משני הצדדים.
3. מניחים את הפילה במחבת עם הצד של העור כלפי מטה ומבשלים כ-4-5 דקות עד שהעור הופך לקריספי וזהוב.
4. הופכים את הפילה ומבשלים עוד 3-4 דקות עד שהדג מבושל לחלוטין.
5. מוציאים את הפילה מהמחבת ומניחים בצד.
6. להכנת הרוטב, מערבבים בקערה את היוגורט, עלי הנענע, מיץ הלימון, השום, שמן הזית, המלח והפלפל עד לקבלת תערובת אחידה.
7. מגישים את הפילה על צלחת ומזלפים מעל את רוטב היוגורט והנענע.
8. מקשטים בעלי נענע נוספים ומגישים מיד.