1. מתחילים בחימום שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית.
2. מתבלים את פילה הלברק במלח ופלפל משני הצדדים.
3. מניחים את הפילה במחבת עם העור כלפי מטה ומטגנים כ-4 דקות עד שהעור הופך לקריספי וזהוב.
4. הופכים את הפילה וממשיכים לטגן עוד 3 דקות עד שהדג מבושל היטב.
5. מוציאים את הפילה מהמחבת ומניחים בצד.
6. באותה מחבת, מוסיפים את החמאה והשום הכתוש ומטגנים קלות עד שהשום מתחיל להזהיב.
7. מוסיפים את החרדל, הדבש והחומץ הבלסמי ומערבבים היטב עד שהרוטב מתחיל לבעבע.
8. מחזירים את פילה הלברק למחבת ומבשלים עוד 2 דקות תוך כדי כיסוי הדג ברוטב.
9. מסירים מהאש ומעבירים לצלחת הגשה.
10. מקשטים בפטרוזיליה קצוצה ומגישים חם.