1. מתחילים בהכנת המרינדה: בקערה קטנה מערבבים את מיץ הלימון, השום הכתוש, הפטרוזיליה, הכוסברה והבזיליקום. מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם ומערבבים היטב.
2. מניחים את פילה הלברק על צלחת שטוחה ומורחים את המרינדה על שני הצדדים של כל פילה. נותנים לדגים לנוח במרינדה כ-10 דקות כדי לספוג את הטעמים.
3. מחממים מחבת גדולה על אש בינונית. מוסיפים כף מים למחבת ומחכים עד שהמים מתחילים לבעבע.
4. מניחים את פילה הלברק במחבת עם הצד של העור כלפי מטה. מטגנים כ-5 דקות עד שהעור הופך לקריספי וזהוב.
5. הופכים את הפילה וממשיכים לטגן עוד כ-3 דקות עד שהדג מבושל לחלוטין.
6. מסירים את הדג מהמחבת ומניחים על צלחת הגשה. מקשטים בעשבי תיבול טריים ומגישים מיד.