1. מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על חום בינוני.
2. מוסיפים את שיני השום הכתושות ומטגנים קלות עד שהן מתחילות להזהיב.
3. מניחים את פילטי הלברק במחבת עם העור כלפי מטה. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
4. מטגנים את הדג כ-4-5 דקות עד שהעור הופך לקריספי וזהוב.
5. הופכים את הפילטים ומוסיפים את פרוסות הלימון למחבת. ממשיכים לטגן עוד 3-4 דקות.
6. מוסיפים את החמאה למחבת ומערבבים בעדינות עד שהיא נמסה ויוצרת רוטב קרמי.
7. מסירים את המחבת מהאש ומוסיפים את פלחי האבוקדו והפטרוזיליה הקצוצה.
8. מערבבים בעדינות כדי לא לפגוע בפלחי האבוקדו ומגישים מיד.