1. מתחילים בהכנת הדג: מחממים מחבת גדולה על אש בינונית ומוסיפים כף שמן זית. מניחים את פילטי הדניס במחבת עם העור כלפי מטה. מטגנים כ-4-5 דקות עד שהעור הופך לקריספי וזהוב.
2. הופכים את הדג וממשיכים לטגן עוד 2-3 דקות עד שהדג מבושל לחלוטין. מוציאים מהמחבת ומניחים בצד.
3. באותה מחבת, מוסיפים כף שמן זית נוספת ושיני השום הכתושות. מטגנים קלות עד שהשום מתחיל להזהיב.
4. מוסיפים את פלחי העגבנייה למחבת ומטגנים כ-3 דקות עד שהן מתחילות להתרכך.
5. חותכים את האבוקדו לקוביות ומוסיפים למחבת. מערבבים בעדינות כדי לא למעוך את האבוקדו.
6. מחזירים את הדג למחבת ומוסיפים מיץ לימון, מלח ופלפל לפי הטעם. מבשלים עוד דקה אחת כדי שהטעמים יתמזגו.
7. מסדרים את הדג על צלחת הגשה, מפזרים מעל את תערובת האבוקדו והעגבניות ומקשטים בעלי בזיליקום טריים.