1. מתחילים בהכנת הרוטב: בקערה קטנה מערבבים את חמאת הבוטנים, חלב הקוקוס, רוטב הסויה, מיץ הליים, השום, הג'ינג'ר והסוכר החום. מערבבים היטב עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה.
2. מחממים שמן זית במחבת גדולה על אש בינונית. מתבלים את פילי הדג במלח ופלפל ומניחים אותם במחבת עם הצד של העור כלפי מטה. מטגנים כ-3-4 דקות עד שהעור הופך לקריספי.
3. הופכים את הדג וממשיכים לטגן עוד 2-3 דקות. מוציאים את הדג מהמחבת ומניחים בצד.
4. באותה מחבת, מוסיפים את הרוטב שהכנו ומבשלים על אש נמוכה כ-5 דקות עד שהרוטב מסמיך מעט.
5. מחזירים את הדג למחבת ומבשלים עוד 2 דקות בתוך הרוטב כדי שיספוג את הטעמים.
6. מגישים את הדג עם הרוטב מעל, מקשטים בכוסברה קצוצה ופרוסות ליים.