1. מתחילים בחימום שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית. מוסיפים את השקדים והצנוברים ומטגנים אותם עד שהם מזהיבים ומפיצים ריח אגוזי נפלא. זה לוקח בערך 3-4 דקות. מוציאים אותם מהמחבת ושומרים בצד.
2. באותה מחבת, מוסיפים את החמאה ומחכים שתימס. מוסיפים את השום הכתוש ומטגנים קלות עד שהוא מתחיל להזהיב.
3. מניחים את פילטי הבורי במחבת עם הצד של העור כלפי מטה. מטגנים במשך 4-5 דקות עד שהעור הופך לקריספי וזהוב.
4. הופכים את הפילטים וממשיכים לטגן עוד 3-4 דקות עד שהדג מבושל לחלוטין.
5. מוסיפים למחבת את מיץ הלימון, מלח ופלפל לפי הטעם, ומפזרים מעל את השקדים והצנוברים המטוגנים.
6. מסירים מהאש ומפזרים מעל את הפטרוזיליה הקצוצה. מגישים חם עם תוספת של ירקות קלויים או סלט רענן.