1. מתחילים בהכנת הרוטב: בקערה קטנה מערבבים את החרדל, הדבש, החומץ הבלסמי והשום הכתוש עד לקבלת תערובת אחידה.
2. מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית.
3. מתבלים את פילי הבורי במלח ופלפל לפי הטעם ומניחים אותם במחבת עם הצד של העור כלפי מטה.
4. מטגנים את הפילים כ-4-5 דקות עד שהעור הופך לקריספי וזהוב.
5. הופכים את הפילים וממשיכים לטגן עוד 3-4 דקות.
6. יוצקים את הרוטב על הפילים במחבת ומבשלים עוד כ-2 דקות עד שהרוטב מתחיל להסמיך.
7. מסירים מהאש ומעבירים את הפילים לצלחת הגשה.
8. מקשטים בפטרוזיליה קצוצה ומגישים חם.